Colaboratori Costaş, Negru & Asociaţii – SCA şi în acelaşi timp membri ai unei echipe de elită, care promovează principiile şi valorile dreptului în exercitarea profesiei de avocat. Tineri bine pregătiţi, ambiţioşi, energici, oneşti, veritabili profesionişti ai dreptului. Oameni care dau forţă grupului şi impresionează prin propriile performanţe.

Lia-Sabou
Lia Sabou

Tel. (40) 264 236302, (40) 742 903206
E-mail: lia.sabou@costas-negru.ro
Descarcă Business Card

Lia Sabou este o absolventă meritorie a Facultăţii de Drept (2011) şi a Facultăţii de Business (2010), ambele din cadrul Universităţii „Babeş-Bolyai” din Cluj-Napoca. Suplimentar, a finalizat două programe de master, în domeniile „Ştiinţe penale şi criminalistică” (Universitatea Creştină „Dimitrie Cantemir” din Cluj-Napoca, 2013) şi respectiv „Administrarea afacerilor” (Universitatea „Babeş-Bolyai” din Cluj-Napoca, 2011). Este membră a Baroului Cluj din anul 2011 şi a acumulat deja o experienţă care o recomandă drept un avocat pledant de succes. Cu un interes particular pentru domeniul dreptului penal al afacerilor şi pentru litigiile civile şi comerciale, convinge prin forţa şi clarviziunea argumentelor şi asigură echilibrul necesar între rigoarea dreptului public şi inovaţia dreptului privat. (Descarcă Curriculum Vitae)


Alina Mihaela Zah
Alina Mihaela Zah

Tel. (40) 264 236302, (40) 749 158770
E-mail: alina.zah@costas-negru.ro
Descarcă Business Card

Alina Mihaela Zah este o absolventă de top a Facultăţii de Drept, Universitatea Babeş-Bolyai din Cluj-Napoca (2013) şi cel mai nou membru al echipei Costaş, Negru & Asociaţii. Interesul timpuriu pentru profesia de avocat a fost concretizat încă din anul II al studiilor universitare prin participarea la stagii de practică, acumulând în acest fel o experienţă practică deosebită. În cadrul echipei pe care a ales-o, îşi poate dezvolta cu prevalenţă interesul pentru litigiile de contencios administrativ şi fiscal. În egală măsură, este capabilă să ofere consultanţă în litigiile civile şi de proprietate intelectuală şi să asiste clienţii societăţii pentru redactarea şi revizuirea tuturor categoriilor de acte juridice. (Descarcă Curriculum Vitae)