sigla barou
Sediu Arad

Costaş, Negru & Asociaţii – SCA
Str. Abrud nr. 3
310317Arad, judeţul Arad

CNA_CLUJ
Sediu Cluj-Napoca

Costaş, Negru & Asociaţii – SCA
Str. Pitesti nr. 18, ABA Office, Et. I
400119 Cluj-Napoca, judeţul Cluj

Societatea civilă de avocaţi Costaş, Negru & Asociaţii recomandă, pentru contact, folosirea formularului de contact disponibil pe pagina principală. Acest formular ne permite să aflăm minime informaţii despre problema juridică pe care doriţi să o discutaţi cu avocaţii societăţii şi despre cea mai potrivită perioadă pentru contact cu unul dintre avocaţii societăţii noastre. Încercăm să identificăm astfel, de la primul contact, cea mai potrivită persoană care să trateze problema juridică pe care o aveţi.

Adresele poştale indicate, de la sediul principal şi de la sediul secundar, pot fi utilizate pentru transmiterea oricăror documente sau comunicări cu societatea noastră.

În măsura în care doriţi să contactaţi direct unul dintre avocaţii societăţii Costaş, Negru & Asociaţii, puteţi folosi şi numerele de telefon sau adresele de e-mail disponibile în secţiunea de prezentare dedicată fiecărui avocat.

De principiu, angajarea oricărei cauze presupune în prealabil o analiză a situaţiei juridice a clientului, pentru a putea configura cele mai bune remedii posibile. Tocmai de aceea, recomandăm o scurtă întâlnire pregătitoare sau transmiterea documentelor şi informaţiilor relevante pentru situaţia juridică a clientului prin telefon şi/sau e-mail. Întâlnirea pregătitoare şi analiza iniţială a situaţiei juridice au ca scop şi stabilirea interesului clientului pentru avocat, respectiv a interesului avocatului pentru problema juridică a clientului.

Localizare sediu Arad


Localizare sediu Cluj-Napoca