Societatea civilă de avocaţi Costaş, Negru & Asociaţii a luat fiinţă în anul 2013, la iniţiativa a doi avocaţi cu experienţă, Florina Negru şi Cosmin Costaş. De la acel moment, eforturile fondatorilor şi ale întregii echipe Costaş, Negru & Asociaţii s-au concentrat pe asigurarea unei asistenţe juridice de calitate, atât în litigii, cât şi în zona de consultanţă. Preocuparea pentru afacerile clienţilor noştri şi interesul pentru dezvoltarea profesională a membrilor echipei ne-au transformat, încetul cu încetul, într-o societate de avocaţi respectată la nivel naţional, într-un partener de încredere pentru clienţi şi într-un adversar redutabil în sala de judecată. În prezent, cea mai mare parte a activităţii societăţii se desfăşoară la Cluj-Napoca. Avocaţii Costaş, Negru & Asociaţii sunt avocaţi înscrişi în Baroul Arad şi Baroul Cluj. În funcţie de specializare, avocaţii coordonează diversele arii de practică.

DSC_6323editCostaş, Negru & Asociaţii are o experienţă semnificativă în litigiile fiscale, la nivel naţional şi european, inclusiv în faţa Curţii de Justiţie a Uniunii Europene. Afacerile Scandic DistilleriesSalomie-Oltean sau Bara şi alţii sunt repere importante în activitatea noastră profesională. Societatea oferă de asemenea servicii juridice de calitate pentru construcţia, dezvoltarea şi protecţia oricărui business. În timp, ne-am dezvoltat o practică în materie penală, am îmbunătăţit asistenţa acordată în domeniul urbanismului şi dezvoltării imobiliare, am perfecţionat modul de abordare a litigiilor de contencios administrativ ori a celor privitoare la fondurile europene şi ne-am preocupat de litigii privind clauzele bancare abuzive sau drepturile pasagerilor curselor aeriene.

DSC_6158editEchipa Costaş, Negru & Asociaţii este formată în exclusivitate din absolvenţi de prim rang ai Facultăţii de Drept a Universităţii Babeş-Bolyai din Cluj-Napoca. În fapt, mai mulţi avocaţi din cadrul societăţii ocupă sau au ocupat în timp posturi didactice sau poziţii de colaboratori ai departamentelor de Drept Public sau Drept Privat din cadrul Facultăţii. Conexiunea noastră cu mediul universitar, participarea activă la programele de studii de masterat ori doctorale, experienţa teoretică şi practică dobândită în cadrul unor stagii de pregătire în Franţa, Elveţia, Italia sau Croaţia fac posibilă abordarea unor probleme de drept dintre cele mai complicate. Din dorinţa de a creşte valoarea echipei de avocaţi şi de a oferi asistenţă juridică de cea mai bună calitate, dezvoltăm un Best Friends Team Concept în temeiul căruia îl avem alături şi pe experimentatul nostru coleg, avocatul Bogdan Ioniţă.

DSC_6292edit

La Costaş, Negru & Asociaţii suntem dedicaţi clienţilor noştri. Credem în lucrurile bine făcute şi suntem convinşi că succesul presupune, mai întâi de toate, foarte multă muncă. Deviza noastră este simplă: Our clients are our only assets, so we kill ourselves for them (credits John Grisham, The Firm).